Zwanger!

Als je me volgt op Facebook of Instagram, zul je wel mee hebben gekregen: Ik ben zwanger! En ontzettend gelukkig!
Inmiddels schreeuw ik het van de daken en is mijn groeiende buik niet meer te verbergen, ik ben inmiddels alweer 21 weken ver. Ons kleine meisje groeit als een speer.

Dat ik moeder word, daar moet ik nog een beetje aan wennen, maar de kinderen in het atelier zijn er helemaal klaar voor: ‘Is volgende week jouw baby al uit je buik?!’ Nou, gelukkig duurt dat nog even, zodat ik me goed kan voorbereiden, geloof ik, haha. Maar de kinderen helpen me in ieder geval al goed met deze voorbereiding:

18wkn

18wkn – Ik krijg een heleboel tekeningen en een lijst met meisjesnamen onder mijn neus geschoven door de meiden in de Kunstclub. Of ik ze even goed wil onthouden, want ‘dit zijn de mooiste namen van de wereld’. Haha.

21wkn

21wkn – Koningsdag in de babykamer; yes, ik koos oranje en turkoise voor mijn meisje. Van Amy (8jr) krijg ik een mini bosje bloemen voor de baby en ik word zelfs door Marit (10jr) nagemaakt van papier mache! How awesome :’D

Op 5 september 2015 ben ik uitgerekend, dus de zomervakantie pak ik lekker als verlof. Komt dat even goed uit!
Wanneer ik dan precies weer begin met cursussen geven, is nog niet duidelijk. Ik overweeg vervanging te regelen voor een paar lessen, of pas eind oktober te beginnen. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte!

Voor nu ga ik lekker genieten van het zwanger zijn en de (leuke) voorbereidingen 🙂

Liefs,

Dionne

Laat een reactie achter

Je kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.