Familieworkshops

Samen schilderen met je kinderen, grootouders of het hele gezin.

Familieworkshops zijn geschikt voor gezelschappen met diverse leeftijden. Of je nu als oppas met je oppaskinderen komt schilderen, als ouders met kinderen, als tante met nichtjes, als opa met je zoon en kleinzoon, of zelfs met de hele familie, de workshops leveren gegarandeerd unieke en prachtige schilderijen op! Tijdens iedere familieworkshop is onbeperkt thee, koffie en limonade inbegrepen.

Familieworkshops kun je boeken v.a. 4 personen.
Ben je met z’n tweetjes of drietjes en wil je toch graag een familieworkshop komen doen? Schrijf je dan in voor een van de familieworkshops op de workshopkalender.

Boek je voor 10 personen of meer, dan ontvang je 10% groepskorting!

 

Familieworkshop: Doorgeefschilderij
Een bijzonder creatieve workshop, met een leuke twist. Geschikt voor grote gezelschappen.
Voor deze workshop hoef je geen creatieve talenten te bezitten. Iedereen draagt een handje bij aan elk schilderij. Een leuke herinnering aan een gezellige broers- en zussendag, familiereünie of met het gezin.Leeftijd: Minimaal 6 jaar Duur: 2 tot 2,5 uur Materiaal: Inclusief canvassen van 40x50cm Prijs: €25,- p.p. (kinderen tot 12 jaar: halve prijs)

FamilieworkshopDoorgeefschilderij
FamilieworkshopPortret
Familieworkshop ‘Maffe portretten’
Geschikt voor een groot gezelschap, maar ook voor kleinere gezelschappen. In deze workshop ga je ieder een zelfportret maken, of een portret van elkaar. Dit kan in de stijl van Picasso (abstract), van Warhol (kleurvlakken) of realistisch. Het worden gegarandeerd prachtige kleurrijke portretten.Leeftijd: Minimaal 6 jaar Duur: 2 tot 2,5 uur Materiaal: Inclusief canvassen a 20x30cm. Prijs: €25,- p.p. (kinderen tot 12 jaar: halve prijs)

Extra: Voor eventueel samenvoegen is extra plaat hout (MDF) bij te bestellen.

Familieworkshop: Samen schilderen
Geschikt voor een groot gezelschap, bijvoorbeeld de hele familie, maar ook voor kleinere gezelschappen. In deze workshop werk je samen aan een groot kunstwerk, bestaande uit kleine delen die ieder zelf kan schilderen. Geef zelf aan welke afbeelding er op komt: dit kan bijvoorbeeld een abstracte voorstelling zijn of een (familie)foto.Leeftijd: Alle Duur: 2 tot 2,5 uur Materiaal: Neem zelf een of twee schildersdoeken mee op gewenst formaat. Prijs: v.a. €95 per gezin

FamilieworkshopSamenSchilderen
FamilieworkshopSchildermix
Familieworkshop: Schildermix
Deze leuke schilderworkshop is geschikt voor hele gezinnen/families (gezelschappen met gemengde leeftijden). Maak per gezin, groepje of duo een groot schilderij door goed samen te werken en vooral veel lol te maken! Gebruik niet alleen verf, maar ook andere materialen voor een bijzonder resultaat.Leeftijd: Alle. Duur: 2 tot 2,5 uur  Materiaal: Neem zelf een schildersdoek(en) mee op gewenst formaat. Prijs: v.a. €95 per gezin