Familieworkshops

Ouder-Kind- en familieworkshops

Deze workshops zijn geschikt voor gezelschappen met diverse leeftijden. Tijdens iedere familieworkshop is onbeperkt thee, koffie en limonade inbegrepen.

Een Ouder-Kind workshop kun je boeken voor 2 personen; jij en je kind. Deze workshop kost €90,- en je neemt zelf een schildersdoek mee (max. grootte: 150x150cm)

Gezinsworkshops kun je boeken vanaf 4 personen; jullie/jij en je kids. Deze workshop kost v.a. €105,- en je neemt zelf een of meerdere schildersdoeken mee (totaal max. 150x150cm). 

Familieworkshops kun je boeken v.a. 4 personen; jullie familie. Deze workshop kost v.a. €150,- en is inclusief alle materialen.

 

Ouder-Kind schilderworkshop

Een fijne workshop voor quality time met je kind. Laat je helemaal gaan met verf, collage-materiaal, spuitbussen, en andere leuke materialen, op een lekker groot doek. Geniet van het creatieve proces dat ter plekke ontstaat, maar ook van elkaars aanwezigheid.Ook leuk als cadeau voor een verjaardag, moederdag of vaderdag!

Leeftijd: Alle
Duur: 2 tot 2,5 uur
Materiaal: Neem zelf een schildersdoek mee op gewenst formaat (max. 150x150cm)
Prijs: €90 per koppel

Gezinsworkshop –  samen schilderen

Samenwerken, teambuilding en quality-time met je gezin, daar staat deze workshop voor. Naast natuurlijk een super gezellige en mega creatieve middag. In deze workshop werk je samen aan een groot kunstwerk. Ik laat je verschillende schildertechnieken zien en help jullie opweg zodat je zelf aan de slag kunt. Wat je gaat maken laat je op het moment zelf ontstaan. Met een uniek kunstwerk ga je naar huis.

Je kunt net als op de foto; kiezen voor het samenvoegen van twee of drie schildersdoeken voor een extra bijzonder effect. Want wie kan nou ook zeggen dat ze zo’n bijzonder kunstwerk in huis hebben hangen?!

Leeftijd: Alle
Duur: 2 tot 2,5 uur
Materiaal: Neem zelf een of meerdere schildersdoeken mee op gewenst formaat (met een totaal formaat van max. 150x150cm).
Prijs: v.a. €105 per gezin (= tot 4 personen)FamilieworkshopSamenSchilderen

Familieworkshop: Doorgeefschilderij

Een bijzonder creatieve workshop, met een leuke twist. Geschikt voor grote gezelschappen.
Voor deze workshop hoef je geen creatieve talenten te bezitten. Iedereen draagt een handje bij aan elk schilderij. Een leuke herinnering aan een gezellige broers- en zussendag, familiereünie of met het gezin.

Leeftijd: Alle
Duur: 2 tot 2,5 uur
Materiaal: Inclusief alle materialen
Prijs: Vanaf €105,- (= 4 personen)

Familieworkshop ‘Maffe portretten’

In deze workshop ga je ieder een zelfportret of een portret van elkaar maken. Dit kan in de stijl van Picasso (abstract) of Warhol (kleurvlakken). Laat de kunstenaar in jezelf los; dat wordt lachen, gieren, brullen! Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben. De basis van het portrettekenen leg ik uiteraard aan je uit.

Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Duur: 2 tot 2,5 uur
Materiaal: Inclusief alle materialen
Prijs: Vanaf €150,- (= 4 personen)Extra: Voor eventueel samenvoegen is extra plaat hout (MDF) bij te bestellen.

FamilieworkshopPortret