Aanbod workshops

Workshops voor grote (en kleine) groepen

Feestje? Teambuilding? Uitje met de buurt? 
Of je nu een workshop wil komen doen als vriendinnenuitje, tijdens een vrijgezellenfeest, als uitje met de buurt, creatieve middag met de met de familie, of als teambuilding met je collega’s, ik garandeer jullie een bijzondere en onvergetelijk creatieve activiteit!

Ontwikkeling op maat:
Kies je hieronder een workshop uit of heb je zelf een verzoek of voorkeur, geen probleem. In goed overleg kan ik een leuke workshop ontwikkelen passend bij de samenstelling van uw groep. Vraag gerust naar de mogelijkheden via: info@atelierstartup.nl, ik help u graag.

>> MEER INFO zie onderaan pagina.

Boekt u voor 10 personen of meer, dan ontvangt u 10% groepskorting!

 

DionneVerf2
PaintParty
Een super vette, creatieve en vooral maffe workshop. Geschikt voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendendagen of familiedagen. De rode draad in deze workshop is een stel maffe opdrachten en spelvragen voor een uniek resultaat en wellicht een kleurrijk gezicht!

Tip: Zorg ervoor dat je oude kleren aan hebt en neem evt. schone kleding mee voor daarna.

Leeftijd: 
Volwassenen
Prijs: 
€29,50 p.p. incl. welkomstbubbels, een canvas 30x40cm en alle nodige materialen.

Portret schilderen

Een superleuke workshop waarin je elkaar of jezelf gaat portretteren. A.d.h.v. een voorbewerkte portretfoto schilder je een zwart-wit of juist kleurrijk portret op doek. Als subthema kan worden gekozen voor een pop-art potret (denk aan Andy Warhol) of een kubistisch portret.
_
TIP: Leuk als vrijgezellenfeestje of teambuilding!
_
Leeftijd: Volwassenen
Prijs: €19,50 p.p. incl. canvas 30x30cm en alle nodige materialen.
Zelf verzorgen: Minimaal 7 dagen voor aanvang van de workshop stuur je een portret van iedere deelnemer toe zodat ik deze kan voorbewerken en afdrukken.

PortretWorkshop 

 

MozaiekworkshopVolw
Bamboeschaal mozaieken
Geschikt voor alle seizoenen.
_
Met stukjes tegel (je slaat tegels kapot met een hamer) en glasnuggets puzzel je een mooi ontwerp op een bamboeschaal. Vervolgens kun je de schaal naar keuze met wit of zwart voegsel voegen.
_
Leeftijd: Volwassenen. (Ook in kindervariant: kijk bij Kinderworkshops > Spiegel mozaieken)
_
Prijzen:
Schaal Ø30cm: €25,- p.p.  Duur: 2,5 tot 3 uur, incl. voegen.

Mixed Media schilderij
Geschikt voor alle seizoenen.
_
Maak een prachtig schilderij waarbij je niet alleen schildert, maar ook gebruik maakt van verschillende materialen. Breng zelf eventueel eigen foto’s voor een persoonlijke touch.
_
Leeftijd: Volwassenen. (Ook in kindervariant: kijk bij Kinderworkshops > Schildermix)
Duur: 2 tot 2,5 uur
Prijs: €22,50 p.p. incl. canvas en alle nodige materialen
MixedMediaWorkshop

Prijzen:
De prijzen vind je bij de workshops in het workshop aanbod hierboven. Bij een eigen verzoek kun je een prijsopgaaf aanvragen via mail.
Locatie:

Het makkelijkst is om een workshop te komen doen in het atelier, maar in overleg kan de workshop eventueel ook op locatie worden gegeven.
Mogelijke tijden:
Donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag of zondag (in schoolvakanties zijn alle momenten in de week bespreekbaar).
Groepsgrootte:
In het atelier kan ik in het uiterste geval 15 personen plaats bieden. Toch is een maximaal aantal van 12 aanbevolen voor de gezelligheid en ruimte. Voor grotere groepen zullen we een alternatieve locatie zoeken.
Groepssamenstelling:
Het is mogelijk om met volwassenen en kinderen tegelijk te komen (bijv. met de hele familie). Wellicht wordt de activiteit en de prijs voor de kinderen wat aangepast. Vraag naar de mogelijkheden.
Inclusief consumptie:
Bij elke workshop is koffie/thee, limonade en een versnapering inbegrepen.