Workshops

Een creatieve workshop bij Atelier stARTup vergeet je nooit! Je beleeft niet alleen een super gezellige en bijzonder creatieve dag, je neemt ook een zelfgemaakt product mee naar huis!
Een creatieve workshop kan voor elke gelegenheid en leeftijd worden aangepast en ontwikkeld. Bekijk het aanbod of kom met een eigen verzoek. Geen speciale gelegenheid en toch zin om iets creatiefs te doen? Prima! We maken er een leuke dag van!

Het minimum aantal deelnemers per workshop voor volwassenen betreft 4 personen. Voor een workshop voor jeugd (bijv. een kinderfeestje) is dit minimaal 6 personen.
Een workshop boeken voor kleinere gezelschappen is ook mogelijk; dan wel voor de prijs van 4 (volwassenen) of 6 personen (kinderen).

Ben je alleen? Dan kun je je ook individueel inschrijven voor workshops. Kijk op de workshopkalender voor de mogelijke inschrijfdata.

Tijdens iedere workshop is onbeperkt limonade, thee of koffie inbegrepen.

> Een creatieve workshop kan worden geboekt op dinsdagavond, woensdagmiddag, donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag of zondag. In de schoolvakanties zijn de mogelijkheden uitgebreider. Neem even contact op voor mogelijke data.
StapelenEnVullen00Vriendinnenworkshop