Workshopkalender

Hieronder een overzicht van de komende workshops in het atelier en op andere locaties bijv. markten, festivals en open dagen.  

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familie Workshop: Schildermix

22 december 2014 @ 18:30 - 20:30

€10,

FamilieworkshopSamenSchilderenAvondworkshop voor het hele gezin:

Samen met je kinderen of ouders schilderen op een groot doek of meerdere kleine doekjes. Een leuke workshop om het gezin eens een creatieve boost te geven en een stukje ‘binding’ te stimuleren. Samen werk je aan een geheel, samen bepaal je het ontwerp, samen bepaal je de kleuren, alles doe je samen. Deze workshop is erg gezellig en ontzettend leuk als bijvoorbeeld een ‘gezinsuitje’ of ‘papa-dag’. Je houd er een uniek schilderij of serie schilderijen aan over, die mooi boven de keukentafel of in de woonkamer kunnen hangen. Iets wat je blijft herinneren aan deze creatieve en bijzondere dag.

Deze workshop is voor alle leeftijden. Of je nu 10 jaar bent en komt schilderen met je grote zus, of dat je nu 60 bent en graag met uw kleinkinderen komt schilderen, alle mogelijke familie- of vriendschapsverbanden zijn welkom! Neem zelf een groot of meerdere kleine canvassen mee om op te werken.

Leeftijd: alle
Materiaal: Neem zelf een (groot?) canvas mee.
Prijs:
KERSTACTIE!!! Alleen vandaag:
Kinderen tot 16jr: €10,- p.p. (ipv 12,50)- Volwassenen: €15,- p.p. (ipv 19,50) inclusief alle nodige materialen en onbeperkt koffie, thee of limonade
Inschrijven: voor 19 december 2014 via: info@atelierstartup.nl

 

 

Gegevens

Datum:
22 december 2014
Tijd:
18:30 - 20:30
Kosten:
€10,
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Atelier stARTup
Kerkstraat 26a
Eersel, Noord-Brabant 5521JL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
info@atelierstartup.nl

Kinderworkshops, ouder-kind workshops, familieworkshops, workshops voor volwassenen, workshops op festivals, etc.