Tijdelijk gesloten wegens Zwangerschapsverlof

Ja, zoals je weet loop ik inmiddels rond met een flink bolle buik. Ik ben inmiddels 33weken zwanger en ben daarom t/m oktober met zwangerschapsverlof. De nieuwe cursussen en workshops beginnen weer na de herfstvakantie, in de eerste week van November 2015. Tot die tijd gaat het atelier dicht, en ben ik er zelf alleen nog af en toe voor persoonlijke projectjes. Deze vakantie zullen er dan ook geen vakantieworkshops worden georganiseerd.

BellyPaint72dpi2015Tot nu toe weet ik mijn verlof leuk te besteden met allerlei creatieve projectjes, want ik kan natuurlijk niet stil zitten! Zo ben ik bezig met een mozaïekwerk voor op de babykamer, het ontwerp van het geboortekaartje (blijkt lastiger dan ik dacht, ik heb TE veel ideeën waardoor ik steeds vast loop…beh!), mijn vriendin Wietske is mijn buik komen gipsen en ik heb mijn buik zelf als canvas gebruik voor een buikschildering. Zie foto hiernaast.

Kortom, creativiteit stopt nooit, ik houd mezelf nog wel even bezig!

Jullie horen van me, als onze kleine meid zich laat zien, begin September 🙂

Liefs, Dionne

 

 

Laat een reactie achter

Je kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.