Teambuilding

Op zoek naar een bijzonder creatieve team-building workshop? Zoek dan niet verder, maar vraag mij om er een (of meerdere) voor jouw team vorm te geven! In overleg ontwikkel ik een onvergetelijke workshop die helemaal bij jouw team past en waarbij samenwerking, ontspanning en creativiteit centraal staan.

V.a. €35,- p.p. verzorg ik jouw team een onvergetelijke creatieve workshop. Hiervoor hoef je absoluut niet creatief onderlegd te zijn. Je zult verrast zijn hoeveel creativiteit er in dergelijke workshops naar boven komt; ook bij diegenen die menen ‘niet creatief’ te zijn. De workshop kan ludieke opdrachten bevatten die voor positieve verrassingen zullen zorgen. Jullie zullen elkaar na een dergelijke workshop beter aanvoelen, de samenwerking zal versterken en je zult met een goed gevoel en een enorme glimlach op je gezicht vertrekken.

Een workshop kan naar wens 2 tot 3 uur duren en kan op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Ik kom graag naar jullie toe en verzorg uiteraard alle nodige materialen.

Voorbeelden van team-building workshops:
– Schilderen in carousel (je schilderij gaat iedereen langs, iedere ronde bevat een andere opdracht)
– Portretten schilderen (je schildert een portret van je collega)
– Paint party (a.d.h.v. allerlei ludieke opdrachten maak je een gezamelijk kunstwerk)
– Op maat gemaakte workshop…

Vraag naar de mogelijkheden.

LET OP: I.v.m. het coronavirus houd ik me aan de richtlijnen van het RIVM en geef tijdelijk geen teambuilding workshops.