Over

Het gezicht achter Atelier stARTup

Dionne Willemse, dat is mijn naam.DionneVerf1 Les geven in beeldende kunst, dat is mijn beroep.
Kunsteducatie, dat is mijn passieAtelier stARTup, dat is mijn droom.

Hallo! Ik ben Dionne Willemse, 29 jaar en opgegroeid in Eersel. Na mijn studie aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg, ben ik in weer terug Eersel gaan wonen met mijn vriend Jasper. Als mama van dochter Isha (1jr), werk ik nu parttime in mijn atelier en kom regelmatig als gastdocente op verschillende basisscholen in de regio voor kunstprojecten, docentenscholing en/of beeldende lessen. Op het moment houd ik me veel bezig met projecten binnen het thema Kunst&Dementie.

‘Atelier stARTup’ is een plek waar iedereen heerlijk kan kliederen en knoeien tijdens leuke workshops, wekelijkse cursussen en creatieve feestjes. Het atelier is een fijne ruimte waar ik zelf ook lekker kan schilderen, beeldhouwen, airbrushen of gewoon eens lekker kan freubelen.

Nieuwsbrief
Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en leuke nieuwtjes? Je kunt me volgen op Facebook en via Instagram. Ik verstuur nu ook nieuwsbrieven, met daarin een overzicht van de laatste nieuwtjes, acties en plannen. Je kunt je hiervoor aanmelden:

Aanmelden Nieuwsbrief  Dionne

Voor meer informatie over mij en mijn portfolio, kijk op: www.DionneWillemse.com
(oeps, al heeeel lang niet bijgewerkt)