Over

Dionne, het gezicht achter Atelier stARTup šŸ™‚

Speeddate:
Hallo! Ik ben: Dionne Willemse – 31 jaar – Eerselse – Docent Beeldende Vorming op BS Jacobus – Kunstenaar – Mama van twee – Knettergek šŸ˜‰

Mijn verhaal:
In 2010 rondde ik de opleiding tot 1e graads Docent Beeldende Vorming af aan de kunstacademie te Tilburg. Sindsdien heb ik op verschillende scholen in het Voortgezet Onderwijs gewerkt (o.a. Pius-X College te Bladel, Aloysius College en Stedelijk College EOA te Eindhoven). Hier heb ik een zeer diverse en waardevolle ervaring op mogen doen in het doceren van de kunstvakken (Handvaardigheid, Tekenen, CKV, Kunstgeschiedenis en Techniek).

In 2012 besloot ik naast de parttime baan in het onderwijs een eigen bedrijf te starten. Ik vond een atelierruimte op de Kerkstraat in Eersel (lekker dicht bij huis) en noemde het ‘Atelier stARTup’. DitĀ is een plek waar iedereen welkom is om te kliederen en knoeien tijdens leuke, soms maffe,Ā workshops, beeldendeĀ cursussenĀ en creatieveĀ feestjes.
Later ben ik fulltime als zzp’er gaan werken en me vol gaan richten op de workshops en cursussen in het atelier, maar ook kunstprojecten buiten het atelier, op scholen in het basis- en voortgezet onderwijs. Want er is niets leuker dan kunsteducatie šŸ˜‰ Ik kan er zo van genieten!

En als kers op de taart, ben ik vanaf 16 augustus 2018 werkzaam als Vakdocent Handvaardigheid en Tekenen op Dalton BS Jacobus in Eersel. Twee dagen in de week vind je mij hier op school. Ik geef er les aan groep 3 t/m 8. Prachtige baan.

NIEUWS: Na lang wikken en wegen heb ik besloten om het atelier op de kerkstraat te sluiten. De combinatie van de vele bezigheden in het atelier, mijn parttime baan in het onderwijs en het mama zijn, bevalt me niet. Per 31 december 2018 vertrek ik uit het atelier, maar dat wil niet zeggen dat ik helemaal stop met workshops geven. Vanaf 1 februari werk ik vanuit een magazijn en kom graag op locatie workshops geven. Ook zal ik kinderateliersĀ blijven geven, na schooltijd, op de JacobusĀ school in Eersel. Atelier stARTup blijft bestaan, alleen niet meer op de kerkstraat. šŸ˜‰

Nieuwsbrief
Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en leuke nieuwtjes? Je kunt me volgen opĀ FacebookĀ en via Instagram. Ik verstuur nu ook nieuwsbrieven, met daarin een overzicht van de laatste nieuwtjes, acties en plannen. Je kunt je hiervoor aanmelden:

Aanmelden NieuwsbriefĀ  Dionne