2 jaar Atelier stARTup

Jaaaaa Atelier stARTup is weer jarig! 🙂 Alweer twee jaar geleden opende ik officieel de deuren en begonnen de eerste paar cursussen. Soms nog wat aarzelend, met maar twee deelnemers, omdat ik het in ieder geval een kans wilde geven. En zo zie je maar, volgende week, 2 jaar later, start het derde schooljaar van stARTup met wel VIJF bijna volle cursussen en de aanmeldingen druppelen nog steeds binnen. Het harde werken wordt beloond.. SUPERVET! Daarnaast blijf ik lekker door gaan met kinderfeestjes en workshops geven in het atelier en op scholen, en heb ik, zoals ik al vertelde in mijn vorige post, grote plannen in de zomervakantie! 🙂 Een leuk nieuw doel voor dit jaar.

Vrienden, volgers en cursisten van Atelier stARTup: Bedankt voor het vertrouwen en jullie support! Door jullie blijf ik gemotiveerd en krijg ik super veel energie, dankjewel!

Liefs, Dionne

 

Foto tijdens de aller eerste cursus in Atelier stARTup, sept. 2012:

EersteCursus

 

Laat een reactie achter

Je kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.