Jaaa, ik ben mama!

Isha1Ja, het is eindelijk zo ver. Ik ben mama geworden van een prachtig klein meisje: Isha. Ze is inmiddels alweer een maand oud. Ik heb niet eerder de tijd gehad om een bericht te posten, of beter gezegd: ik heb er totaal niet aan gedacht. Zo’n klein hummeltje verandert je leven. Ik ben helemaal verliefd op haar en kan uren naar haar kijken. Ik heb zelfs, sinds deze week, niet echt aan mijn atelier gedacht!

Vorige week ben ik met haar gaan wandelen en zijn we even bij het atelier gestopt. Daar blijken mijn moeder en schoonmoeder de etalage te hebben versierd! Wat een leuke verassing was dat 🙂  Zo kan iedereen duidelijk zien waarom het atelier tijdelijk is gesloten.

Al met al, het is een en al genieten, mama zijn. Met Jasper – de trotse papa – en Isha, ben ik de gelukkigste vrouw op aarde. Nu ga ik verder genieten, want daar heb ik nog een maand verlof voor. Toch?! =D

Tot snel!

Liefs, Dionne

AtelierVersierdIsha

Laat een reactie achter

Je kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.