Jongerenatelier (12 t/m 18jr)

Een cursus waarin de cursist zelf bepaalt welke materialen en/of technieken worden gebruikt om een opdracht in te vullen. 
Er zullen leuke opdrachten worden aangereikt binnen verschillende hedendaagse thema’s. Daarbij zal er steeds een keuze zijn in diverse materialen en technieken die ik eerst toelicht, waarna de opdracht naar eigen invulling kan worden uitgevoerd. De ene keer is dit een tweedimensionale opdracht en de andere keer is het een driedimensionale opdracht. Ik laat de cursist helemaal vrij in zijn/haar keuzes waardoor iedereen tot unieke en geheel eigen eindwerken komt. De cursus sluiten we af met een expositie tijdens een open dag in het atelier.

Let op: Het kan zijn dat je thuis wat klein voorbereidend werk moet doen voor bepaalde lessen zoals: een foto meenemen, een songtekst zoeken, plaatjes zoeken, etc.

Jongerenatelier (12 t/m 18jr) 2018:
Cursusduur: periode 1: 14 lessen tot de kerstvakantie
Start: 29 augustus op woensdagavond
Tijd: Twee uur, van 18:30u tot 20:30u.
Lesdata: 29 augustus, 5, 12, 19 en 26 september, 3, 10, 24 en 31 oktober, 7, 14, 21 en 28 november, 12 december. Met 19 december als reserve datum mocht de les een keer uitvallen.
Kosten: €196,- incl. alle nodige materialen.
Inschrijven:  kan via deze link.
Expositie/Open dag: 

Leuk weetje: Cursisten van atelier stARTup krijgen altijd 50% korting op workshops uit de workshopkalender. (Met uitzondering van de Zomerworkshops)

Tip: Er zijn schorten aanwezig in het atelier, maar doe niet je nieuwste kleding aan. We werken vaak met verf en andere materialen die niet uit de kleren gewassen kunnen worden.

stARTclubFoto2013