Kunstclub voor Volwassenen

Ben jij jaloers op al die kinderen die hier iedere week een creatief werk komen maken? Iedere week met een nieuwe techniek mogen experimenteren of een nieuw materiaal mogen ontdekken? Dat is niet langer nodig! Want vanaf nu is er de ‘Kunstclub voor Volwassenen’ waarin jij zelf op een ontspannen manier van allerlei materialen en technieken kan ‘proeven’.

In deze cursus komen dus verschillende materialen en technieken aan bod. In kleine opdrachtjes leer je de basistechnieken hiervan. Wat aan bod kan komen:
Aquarelleren; nat-in-nat techniek- Linoleum drukken
Schilderen met acrylverf; mixed media, paletmes
Mozaïeken; plat of op klein meubelstuk (zelf meebrengen)
Beeldhouwen in speksteen of gasbeton
Vilten; wandhanger maken
Diorama / Fairy House maken; figuurzagen, miniatuur bouwsels maken

Deze cursus is vooral bedoeld ter ontspanning en proeven van verschillende creatieve bezigheden. Lekker een avondje voor jezelf; kinderen op bed, manlief thuis, werkmodus stil, telefoon uit. Ontspan, geniet en heb vooral veel (creatief) plezier.

Cursusduur:
10 ateliers tot het einde van het jaar 2018.
Wanneer: Dinsdagavond van 20:00u – 22:00u. 2x in de 3 weken.
Data: 11 en 18 sept,  2, 9, 23 en 30 okt, 13 en 20 nov, 4 en 11 december. (ritme: 2 weken wel, een week niet, 2 weken wel, een week niet, etc.)
Prijs: €195,- (excl. btw) inclusief alle materialen, koffie/thee en versnaperingen. Opmerking: je kunt zelf kiezen voor het meebrengen van alternatieve ondergronden; zoals een meubelstuk om op de schilderen of mozaïeken. Dit is geen verplichting.
Aanmelden kan via deze link.