De Kunstclub (7 t/m 12jr)

Een club voor kinderen die houden van experimenteren met allerlei materialen en technieken. Van schilderen en beeldhouwen tot animatie en linodrukken.

Leer werken als een echte kunstenaar! A.d.h.v. leuke hedendaagse thema’s wordt op een leuke en bijzondere (vrije) manier gewerkt aan de techniek en materiaalkennis op gebied van tekenen, schilderen, collage’s, druktechnieken, houtbewerking, vilten, beeldhouwen, boetseren, spray-art, klei en animatie. We sluiten de cursus af met een expositie in het atelier. Hier kunnen alle vrienden en familie komen kijken naar de gemaakte kunstwerken. Vervolgens mag alles mee naar huis!

De Kunstclub (7 t/m 12 jaar) 2018:
Cursusduur:
 13 lessen (tot de kerstvakantie)
Start: 13 september op donderdagmiddag
Tijd: Van 15:45 u tot 17:45u
Lesdata: 13, 20 en 27 september, 4, 11 en 25 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november, 6 en 13 december. Met 20 december als reserve datum mocht er een keer een les uitvallen.
Kosten: €162,50 voor de gehele cursus, incl. alle nodige materialen.
Inschrijven:  kan via deze link. Bij later instromen betaal je enkel de resterende lessen.
Expositie/Open dag: 

Leuk weetje: Cursisten van atelier stARTup krijgen 50% korting op workshops uit de workshopkalender. (Met uitzondering van de Zomerworkshops)

Tip: Er zijn schorten aanwezig in het atelier, maar doe niet je nieuwste kleding aan. We werken vaak met verf en andere materialen die niet uit de kleren gewassen kunnen worden.

Hieronder een impressie van de Kunstclub: